Monday, March 26, 2012

Επιτέλους ακινητοποιήθηκε σκοπιανό όχημα (νταλίκα) με αρχικά ΜΚ (Μακεδονία) ....

Σήμερα, Δευτέρα 26-3-2012 ,στις 12:30 το μεσημέρι, στο ύψος της διασταύρωσης με Μακρύγιαλο (Πιερίας) της παλιάς Εθνικής οδού ακινητοποιήθηκε φορτηγό όχημα (νταλίκα) που είχε αυτοκόλλητο σήμα ΜΚ (ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ) χωρίς το Ελληνικό αυτοκόλλητο επιφύλαξης/ακύρωσης. 

Επιτέλους βρέθηκαν όργανα ελληνικών διωκτικών αρχών που σέβονται τους Νόμους του Κράτους που υπηρετούν, αλλά και την Ιστορία του.
 
Δεν υπέκυψαν σε πιέσεις επιχειρηματιών που χρόνια συνεργάζονται με τα Σκόπια και σημασία δεν έδιναν στα φορτία που έρχονταν με τα αρχικά ΜΚ.

Η Αστυνομία Αιγινίου εφάρμοσε τον Νόμο περί ακινητοποιήσεως χωρίς καμία έκπτωση. 

Από ότι πληροφορηθήκαμε, σε τηλεφωνική επικοινωνία, αφαιρέθηκαν πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας μέχρι ο οδηγός και η εταιρία να προμηθευτούν και να επικολλήσουν το ακυρωτικό σήμα :" η Ελλάδα αναγνωρίζει την χώρα αυτή ως ΠΓΔΜ (FYROM)".

Η Αστυνομία Αιγινίου (Πιερίας) έκανε αυτό που χρόνια τώρα αρνιόταν να κάνουν, εδώ στην Θεσσαλονίκη, αφήνοντας τα σκοπιανά οχήματα να ασελγούν στις μνήμες των
προγόνων μας. 
Κ.Γ.Π.Μ 
-----------------
ΣΧΕΤΙΚΑ :

Οι νέες πινακίδες κυκλοφορίας στα Σκόπια (FYROM) με αρχικά ΜΚ


1111

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin