Monday, February 6, 2012

Α. ΤΣΙΠΡΑΣ: Έχει ιδιαίτερη σημασία η νέα διαμεσολάβηση του κ. Νίμιτς, ο οποίος αναμένεται να έρθει στη χώρα μας το Φλεβάρη, όπου πρέπει να γίνει σαφής προειδοποίηση ότι η πρόταση που θα φέρει δεν πρέπει να ρίχνει λάδι στη φωτιά, αλλά να είναι στην κατεύθυνση της ουσιαστικής λύσης ....

Απόσπασμα για την ΠΓΔΜ (ΦΥΡΟΜ) από τις Δηλώσεις ΥΠΕΞ Σ. Δήμα και Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα μετά τη συνάντησή τους.
  • …. Α. ΤΣΙΠΡΑΣ:Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τον Υπουργό Εξωτερικών, τους συνεργάτες του, υφυπουργούς, αναπληρωτές αλλά και όλους όσοι σήμερα είχαμε τη δυνατότητα να συνομιλήσουμε μαζί τους και να έχουμε μια ενδελεχή και ουσιαστική ενημέρωση, πράγμα το οποίο οφείλω να επισημάνω ότι σε τόσο βάθος γίνεται για πρώτη φορά……..
  • Στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ η θέση μας είναι γνωστή. Περιμένουμε μια πρόταση για ένα όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό για κάθε χρήση, μακριά από αλυτρωτισμούς και εθνικισμούς. Έχει ιδιαίτερη σημασία η νέα διαμεσολάβηση του κ. Νίμιτς, ο οποίος αναμένεται να έρθει στη χώρα μας το Φλεβάρη, όπου πρέπει να γίνει σαφής προειδοποίηση ότι η πρόταση που θα φέρει δεν πρέπει να ρίχνει λάδι στη φωτιά, αλλά να είναι στην κατεύθυνση της ουσιαστικής λύσης.……………………(Ελληνικό ΥΠΕΞ).

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin