Thursday, August 18, 2011

Έλληνες bloggers (TaXalia) : Ο Μομιρόφσκι (Момировски) είναι προβοκάτορας και η Γκοργκιέβσκα (Ѓоргиевска ) ανόητη ……


“15 Βούλγαροι από την ΦΥΡΟΜ πήγαν στο ληξιαρχείο της Φλώρινας και ζήτησαν πιστοποιητικά (πράγμα που δεν είναι δυνατόν καθόσον δεν υπάρχουν τα ονόματά τους-οι ίδιοι το έκαναν). Φυσικά πήγαν με τη συνοδεία του προβοκάτορα Goran Momirovski και της ανόητης (χωρίς μυαλό) Milena Gjorgievska, που ζητάν φασαρίες (μπελάδες) εδώ και πολλά χρόνια”-γράφει το εθνικιστικό θεσσαλονικιώτικο blogg TaXalia που όχι μόνο αποκαλεί τους Ѓоргиевска και τον Момироски Βούλγαρους , αλλά και όλους τους πολίτες της “Македонија ” Βούλγαρους και Αλβανούς προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν ούτε “македонски” λαός ούτε “македонски” γλώσσα-δημοσιεύει το “Канал 5 “ στην ιστοσελίδα του.

Σύμφωνα με αυτούς τους bloggers η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική, και οι κάτοικοι της ΦΥΡΟΜ προσπαθούν πάντα να προκαλούν.

“Εδώ και αρκετά χρόνια οι δημοσιογράφοι με βουλγαρική καταγωγή Милена Ѓоргиевска και Горан Момироски που ζουν στην ΦΥΡΟΜ προκαλούν επεισόδια “ γράφει το blogg TaXalia.

Σημείωση admin: Έτσι εισπράττουν τα γεγονότα στην Φλώρινα οι Σκοπιανοί. Για την βιντεοσκόπηση δημόσιου χώρου και προσώπων χωρίς άδεια ούτε λόγος. (“Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα” Εάν καταγράφονται πρόσωπα ή άλλα διακριτικά γνωρίσματα από τα οποία είναι ταυτοποιήσιμο ένα φυσικό πρόσωπο, εφαρμόζεται ο ν. 2472/1997 ).

πηγή άρθρου :http://daily.mk/cluster3/d034d034a415e1cbe3baa526f64c1f2f/867773

τίτλος : Грчки блогери: Момировски е провокатор, а Ѓоргиевска безумна

Σχετικό αρθρο TaXalia :http://taxalia.blogspot.com/2011/08/fyrom.html


No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin