Saturday, July 23, 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΗΠΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ .........

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Πολύ ενθαρρυντική είδηση μας έρχεται από την Αμερική! Η επιτροπή Εξωτερικών Υπόθεσων της Αμερικανικής Βουλής ενέκρινε σχεδόν ομόφωνο ψήφισμα με το οποίο καταδικάζει την Τουρκία για την καταπάτηση των θρησκευτικών ελευθεριών στη χώρα.

Βεβαίως η ιστορία δεν έχει τελειώσει επειδή το ψήφισμα πρέπει να περάσει από την ολομέλεια της βουλής. Δεν υπάρχει όμως αμφιβολία ότι αποτελεί ισχυρότατο χαστούκι προς τη γείτονα, η οποία καταπιέζει ανηλεώς τα δικαιώματα των θρησκευτικών μειονοτήτων στην....
Τουρκία. Γι’ αυτό και οι οργανώσεις των Ελλήνων και των Αρμένιων χαιρέτισαν ήδη με ενθουσιασμό το ψήφισμα της βουλής.

Να σημειώσουμε επίσης ότι οι ΗΠΑ σκληρύνουν τη στάση τους προς την FYROM τελευταία και επανάρχισαν μάλιστα σε δημόσια έγγραφα να την αποκαλούν FYROM, επειδή αντελήφθησαν ότι οι Σκοπιανοί δεν έχουν διάθεση διαλόγου και επιθυμία συνεννόησης.

Ας ευχηθούμε αυτές οι ειδήσεις να σηματοδοτούν την απαρχή αναθεώρησης της πολιτικής της υπεδύναμης έναντι των προαιώνιων εχθρών μας επειδή ο Ερντογάν και ο Νταβούτογλου έγιναν εξαιρειτικά θρασείς τελευταία επειδή νιώθουν την αδυναμία της Ελλάδος εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Παράλληλα οι Γερμανοί της Βαυαρίας ζητούν εξάμηνη διακοπή των ενταξιακών συνομιλιών για την ένταξη της Τουρκίας, στην Ενωμένη Ευρώπη, εξαιτίας της αδυναμίας της να συνεργαστεί με κράτος - μέλος της Ενώσεως όπως είναι η Κύπρος που θα προεδρεύει μάλιστα την Ευρωπαική ένωση για ένα εξάμηνο.

"Κατόπιν επιθυμίας του συντάκτη αποκλείστηκαν τα σχόλια"
http://www.ethnosnews.com/

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin