Sunday, March 6, 2011

ΣΕ ΑΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ (μέρος 3ο) ……….

Εδώ οι σκοπιανοί έφτασαν και στην Ελληνική κατηγορία. Δηλώνουν αυτά που συνήθως δηλώνουν σε κατάσταση εθνικιστικού παραληρήματος για να ξεχάσουν την “φτώχεια “ τους.
Πάνω μερικοί Έλληνες με γαλάζιο πληρωμένο room το διασκεδάζουν και στην υγειά τους ,άσχετα αν το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν εμφανίζει κάποια ευρωπαϊκή χώρα Μακεδονία
Κάπου όμως κρυμμένοι ,χωρίς admin για να μην φαίνονται, ίσως και για να προστατευτούν,κατά την γνώμη τους, είναι δέκα Έλληνες στο ΙΙΙ Μακεδονία ΙΙΙ . Αναλύουν τα πάντα από τα γεγονότα στις αραβικές χώρες μέχρι πως πλένουν τα σκυλάκια τους . Όλα πάνε καλά αρκεί αυτοί να είναι κρυμμένοι και να μην τους αγγίζουν ούτε οι βρισιές των σκοπιανών ,ούτε η ονομασία Μακεδονία πού δόθηκε απλόχερα σε άλλους.
Τέλος στην κατηγορία Μακεδονία ,ως συνήθως, για 24 ώρες το 24ωρο τα τρία Ελληνικά rooms που με επιμονή και υπομονή “ΑΚΥΡΏΝΟΥΝ “ την αυθαιρεσία των κέντρων παραγωγής ανύπαρκτων τεχνιτών εθνοτήτων, ακρωτηριάζοντας Ιστορικά γειτονικές χώρες.

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin