Wednesday, February 23, 2011

Χαρακτηριστική περίπτωση πατριδοκαπηλίας, ελλείμματος θεμελιωδών αξιών συμπαράστασης, αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας...........

Χαρακτηριστική περίπτωση πατριδοκαπηλίας ,ελλείμματος θεμελιωδών αξιών συμπαράστασης, αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας. Οι κύριοι ομογενείς από Αμερική και Καναδά  που άνοιξαν το room με τίτλο ΙΙΙ Μακεδονία ΙΙΙ και συναθροίζονται κάθε πρωί σε κατάσταση “νάρκωσης” ακούγοντας δήθεν έντεχνα ελληνικά υψηλού επιπέδου, ποσώς τους ενδιαφέρει να ακυρώσουν την αυθαιρεσία του προγράμματος που έκανε κατηγορία/κράτος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. 
    Επί πλέον δεν αισθάνονται καμία ανάγκη/υποχρέωση να βοηθήσουν τους άλλους που είναι στην κατηγορία Μακεδονία 24 ώρες το 24ωρο ,θυσιάζοντας χρόνο ενέργεια σε ρεύμα και σταθερά με διάρκεια ακυρώνουν συμβολικά την δωρεά προς τους Σκοπιανούς. Είναι χαρακτηριστική περίπτωση πατριδοκαπηλίας όπου κάποιοι χρησιμοποιούν ένα εθνικό πρόβλημα για να αυξήσουν την συμμετοχή. Το ότι έχουν την δυνατότητα να είναι σε τρία rooms και δεν το πράττουν ,είναι ένδειξη ελλείμματος βασικών αξιών του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, συμπαράστασης. αλληλεγγύης., αλληλοβοήθειας. 
      Το ότι κάποτε ήταν και αυτοί στην κατηγορία Μακεδονία αλλά σταμάτησαν, δείχνει τον εγωκεντρισμό μερικών να έχουν αποκλειστικότητα και “αρχηγιλίκια”.

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin